Bestelmethode

Om de herinnering aan je dierbare zo goed mogelijk te kunnen vastleggen in een sieraad, raden wij je aan om naar onze showroom te komen. Mocht dit niet lukken, is het ook mogelijk om de bestelling via de webshop te plaatsen. Wij nemen dan contact met je op, om al je wensen goed vast te leggen voordat wij aan jouw sieraad beginnen.

Webshop
Wanneer je een bestelling plaatst via de webshop wordt de betaling gedaan via IDeal of creditcard. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Hierin wordt ook vermeld, hoe wij te werk gaan. Wij zullen ook altijd telefonisch contact met je opnemen om je wensen voor het sieraad te bespreken.

Showroom
In de showroom is het mogelijk om te betalen via een zakelijke tikkie. Wij sturen je een betaalverzoek aan de hand van een QR- code of via je telefoonnummer. Mocht je geen bankieren app hebben, is het mogelijk om het bedrag over te maken. De factuur dien je binnen 3 dagen over te maken. Nadat wij het geld hebben ontvangen, zullen wij starten met het verwerken van je sieraad.