Sinterkerst en nieuw in 2020

Sinterklaas, kerst en oud en nieuw is een periode van gezelligheid, het samen zijn vieren en lekker eten en drinken. Vaak ben je met kerst met de hele familie bij elkaar of ben je juist met een grote groep vrienden of vriendinnen. Een periode van samen zijn en gezelligheid.

2020 is een jaar waarin we kennis hebben gemaakt met corona. Toen we begin dit jaar onze glazen hieven, hadden we nooit kunnen bedenken dat het een jaar zou zijn, waarin alles zou veranderen. Afgelopen jaar zijn de maatregelen elke keer veranderd. Na de eerste corona golf leek alles eigenlijk weer beter te gaan. Althans dit dachten we… De maatregelen zijn sinds een aantal dagen weer aangescherpt. Dit heeft invloed op de hele economie, maar ook op de mooiste dagen van het jaar, namelijk de feestdagen. De gezelligheid die we andere jaren zo gewend zijn zal er nog steeds zijn, alleen op een andere manier.

Naast gezelligheid met je familie of vrienden, worden er vaak ook dierbaren gemist. Dierbaren die je het afgelopen jaar of in de jaren ervoor verloren hebt, mis je vaak extra met de feestdagen.

Toch gaan we ervoor om ook deze feestdagen weer bijzonder te maken en laten we vooral kijken naar wat we nog wel kunnen. Probeer vooral te denken in oplossingen. Laten we er samen voor gaan deze lockdown en blijf vooral denken aan je dierbaren. Let een beetje extra op elkaar! Stuur elkaar een mooie kaart met een lieve boodschap of bel elkaar net even iets vaker. Een klein gebaar van jou, kan voor een ander een wereld van verschil maken…

Wij wensen je een hele fijne kerst en een gezond, liefdevol en mooi 2021. Laten we hopen dat 2021 het jaar wordt waarin we weer terug naar het ‘normaal’ kunnen en we elkaar weer kunnen omhelzen als nooit te voren.

Liefs,

Het team As Together

Op de hoogte blijven van onze blogs en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!