Garantie

Op de producten van As Together geldt een garantie van 24 maanden, wanneer de reparatie of beschadiging is te wijten aan een fabrieksfout. As Together geeft geen garantie op gravures. Gravures zijn ondiepe oppervlakte bewerkingen en kunnen slijtage vertonen na loop van tijd.

Transparante asverwerking op basis van UV-hars lijm is mogelijk in een gedeelte die hiervoor bestemd is. Er bestaat een geringe kans op losraken van asresten. Alle materialen anders dan edelmetaal kunnen breken of slijtage gaan vertonen. As Together is hiervoor niet aansprakelijk. Wij adviseren je te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren in geval van beschadiging of verlies van het sieraad.

As Together geeft geen garantie op breuk van het collier. As Together geeft geen garantie op een verwisselbaar element dat is kwijtgeraakt door het onzorgvuldig vastzetten van het element in het sieraad.

De garantie vervalt wanneer het duidelijk is dat een defect wordt veroorzaakt door ongeoorloofd gebruik of onzorgvuldig gebruik. Draag je sieraad niet tijdens het douche, baden, zwemmen of afwassingen (ringen).