Verzenden & Retourneren

Verzenden
Het wordt aangeraden om je bestelling op te komen halen in de showroom. Dit ter voorkoming van zoekrakende pakketten bij PostNL. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je bestelling op te komen halen, dan wordt je bestelling verstuurd als pakket aangetekend bij PostNL. De verzendkosten liggen tussen de €15 en €25 euro. Als plaats van de levering geldt het adres dat je aan As Together kenbaar hebt gemaakt. Mocht je een verkeerd leveringsadres hebben ingevuld, zijn de extra kosten die worden gemaakt voor jezelf.

Je krijgt een bericht wanneer de bestelling naar jou onderweg is. Mocht je bestelling niet goed aankomen op het door jouw aangegeven adres, dan dien je dit tijdig, binnen 5 werkdagen, te melden, zodat As Together navraag kan doen bij de bezorgdienst.

Het risico van beschadiging en/ of vermissing van het product berust bij As Together tot het moment van bezorging tot aan jouw huis, tenzij anders is overeengekomen.

Retourneren
Wanneer je je bestelling wilt retourneren, dien je dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken aan As Together. Je dient dit te mailen naar info@astogether.nl. Het is belangrijk om in het onderwerp het woord RETOUR te melden met daarachter het ordernummer.

​De sieraden worden alleen retour genomen, indien er nog geen as, handschrift of een vingerafdruk van je dierbare is verwerkt in het sieraad. Verder worden de sieraden enkel retour genomen, als er geen gebruikerssporen of beschadigingen op het sieraad zitten. Het sieraad moet in originele verpakking terug gestuurd worden.

De verzendkosten voor het retourneren van de sieraden, zijn voor je eigen rekening. De klant is verantwoordelijk voor correcte verzending. As Together is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten in de post. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Nadat het product retour is ontvangen, zal As Together het bedrag dat je hebt betaald, exclusief de verzendkosten, terugbetalen.